Hvordan kan jeg downloade den kvittering, der er vedhæftet en udgift?

Du kan se kvitteringen ved at eksportere en CSV-fil, der indeholder alle data for de gennemførte udgifter. Det gør du ved at klikke på knappen 'Eksportér' på fanen 'Godkendt' under 'Udgifter'. Når du har åbnet den eksporterede CSV-fil, kan du se et URL-link i sidste kolonne. Når du klikker på linket, kan du se detaljerne for udgiften, herunder den vedhæftede kvittering.