Jeg har modtaget en mail fra Revolut Business, men jeg har ikke tilmeldt mig.

Din kollega kan have sendt dig en invitation til at tilmelde dig en ny firmakonto. Når du åbner en firmakonto, kan du invitere dine kolleger til at tilmelde sig, når kontoen er oprettet.

Derudover kræver vi, at firmaets aktionærer og direktører udfylder nogle oplysninger og gennemfører en identitetskontrol, når du åbner en ny firmakonto. Aktionærerne og direktørerne vil muligvis modtage en invitation til at udfylde deres oplysninger pr. mail fra kollegerne. Kontakt dine kolleger for at undersøge, om nogen har åbnet en konto på dit firmas vegne.
Bemærk, at dette er et krav, og vi bekræfter kun deres identiteter som direktører/aktionærer i firmaet. Hvis du vil give dem adgang til kontoen, skal du stadig oprette en brugerprofil til dem, når din ansøgning er godkendt.

Hvis du ikke kan komme til bunds med undersøgelsen, bedes du kontakte os via chatten, så vi kan undersøge sagen og fjerne din mailadresse fra kontoen. For at åbne Business-chatten skal du gå ind på denne side. Du kan kontakte os anonymt ved at klikke på taleboblen i nederste højre hjørne, hvorefter du kommer i kontakt med supportteamet.