Hvorfor skal jeg angive en kode, hver gang jeg logger på?

Din sikkerhed er meget vigtig for os. Vi har tofaktorgodkendelse for alle logonforsøg og alle betalinger for at øge sikkerheden for din konto. I disse tilfælde anvendes en sms-bekræftelseskode.

Du kan også logge på din konto via webgrænsefladen ved at bekræfte logonforsøget via vores Revolut Business-mobilapp eller ved hjælp af indstillingen "Log på med Google".

Bemærk! I øjeblikket understøtter vi desværre ikke mails for domæner indeholdende ".ru".