Hvordan undgår jeg kontosvindel?

Giv aldrig nogensinde dine loginoplysninger eller sikkerhedskode til din mobilapp til nogen. Hvis du bemærker nogen form for mærkelig opførsel på din konto eller nogen overførsler, du ikke genkender, skal du straks kontakte vores Business-supportteam.

Vær opmærksom på, at vi sjældent kommunikerer med vores brugere via SMS. Hvis vi har brug for at diskutere din konto med dig, gør vi det typisk via mail eller supportchat. Hvis du modtager beskeder, der ser mistænkelige ud, skal du ikke sende nogen oplysninger tilbage til dem eller følge nogen links. Kontakt i stedet vores Revolut Business-supportchat.

Beskyt dig selv mod svigagtige ordninger.

Hvis du har mistanke om, at din konto er kompromitteret, skal du ændre din adgangskode og kontakte Business-supportteamet.