Hvad nu hvis jeg gerne vil have Revolut til at slette alle mine data?

Da vi er en reguleret finansiel institution, er vi forpligtet til at opbevare dine oplysninger i mindst 6 år med henblik på bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering. Disse opbevaringskrav tilsidesætter alle rettigheder i databeskyttelseslovgivningen (f.eks. GDPR) i forhold til at bede om sletning af data. Vi kan derfor ikke slette dine oplysninger vedrørende din Revolut-konto, før denne periode er gået, men vi kan forsikre dig om, at dine oplysninger bliver opbevaret sikkert, mens vi har dem.

Bemærk, at disse krav også gælder, selvom du ender med ikke at have en fuldt funktionsdygtig konto hos os. Se vores Privatlivspolitik.