Er der andre sikkerhedsråd?

Vi anbefaler kraftigt, at du er forsigtig, når du udleverer oplysninger om din firmakonto, især dit Revolut-kortnummer, din privatadresse eller dit telefonnummer. Du skal også være forsigtig over for alle, herunder dine kolleger, der beder dig om dine loginoplysninger til Revolut Business.

Vælg en stærk adgangskode, og udskift den regelmæssigt. Din adgangskode må helst ikke være det samme som andre adgangskoder, du bruger online.

Sørg for, at den e-mailkonto, som du tilmelder dig med, er sikker. Alle, der kan læse dine e-mails, kan sikkert også få adgang til din Revolut Business-konto.