Sådan finder du dit kontoudtog

Du kan downloade en komplet kontooversigt som enten CSV- eller PDF-filer eller få vist udtoget på firmaportalen. For at finde denne mulighed skal du gå til "Hjem" -> "Konti" og vælge den relevante transaktionsliste og filtype.

Du kan også downloade kontoudtog i en enkelt valuta ved at gå til samme menu og vælge en valutapocket og derefter vælge "Transaktioner".

I begge tilfælde kan du også filtrere dine kontoudtog efter overførselstype samt angive et bestemt tidsrum.

Du kan også downloade dem i din Revolut Business-mobilapp som enten CSV- eller PDF-fil. I det tilfælde er det dog kun muligt at gøre det separat for hver enkelt valuta ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Åbn hovedsiden i Revolut Business-mobilappen
  2. Klik på tegnet for rullemenuen ud for den samlede saldo
  3. skal du vælge den ønskede valutakonto
  4. Klik på "Udtog"
  5. Vælg det ønskede format
  6. Vælg tidspunktet ved at rulle nedad på fanen for måneden
  7. Slå gennemførte translationer til/fra efter behov
  8. HENT UDTOG

Vi har for nylig tilføjet integration med nogle af de mest populære regnskabsværktøjer online for at gøre det nemmere for dig.