Redigering af min personlige profil

Når du har givet os dine personlige oplysninger, f.eks. fødselsdato, mailadresse, privatadresse, nationalitet og, i overensstemmelse med dit land, din personlige kode og et dokument, der bekræfter din identitet, kan du ikke ændre disse oplysninger. Du kan dog ændre dit telefonnummer, så snart din konto aktiveres. Det kan du gøre enten via webgrænsefladen ved at gå til menuen "Hjem" > "Team" > vælge din profil > fanen "Indstillinger" og dit telefonnummer, eller via mobilappen ved at gå til menuen "FM" > klikke på ⚙ > fanen "Personlig profil" og vælge dit telefonnummer.

Hvis du har brug for at ændre nogle af dine øvrige personlige oplysninger, kan du kontakte vores Business-supportteam via chat. Sørg for at have de dokumenter, du oprindeligt anvendte til identitetsbekræftelse i forbindelse med onboardingprocessen, lige ved hånden.