Hvordan lukker jeg min konto?

Hvis du vil lukke din konto, er der to måder, du kan gøre det på:

• Du kan enten kontakte vores Revolut Business-supportteam;
  • Eller du kan lukke din konto ved at gå til Indstillinger -> Luk konto -> Vælg en årsag til, at du vil lukke kontoen.

Husk at afregne din konto først for at kontrollere, at der ikke er igangværende transaktioner, og for at kunne henvise til det dokument, du gav os i forbindelse med identitetsbekræftelsen under onboardingprocessen, hvis du kontakter vores team.

Det er kun kontoejeren eller brugere med administratorrettigheder, der kan bede om en kontolukning.

Bemærk, at i visse situationer kan vi muligvis ikke lukke din konto med det samme.