Hvad er min samlede saldo?

"Samlet saldo", der vises enten i venstre hjørne af menuen Konti i webgrænsefladen eller som det første ikon til venstre i mobilappen, er summen af alle penge i alle valutaer, som du aktuelt har på din konto. Den viste valuta er din basisvaluta.

Kan jeg ændre den viste valuta for min saldo?

Ja, det kan du. Ved siden af basisvalutaen for din konto kan du ændre den valuta, som din saldo vises i, til en af vores tre primære valutaer, GBP, EUR eller USD.
Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du åbne webappen, gå til "Konti" og klikke på valutaen ud for "Samlet saldo". Der vises en rullemenu, hvor du har mulighed for at vælge mellem GBP, EUR og USD.

Hvis du vil ændre denne indstilling på din mobil, skal du åbne appen og klikke på det første ikon til venstre. Skærmen Konti vises, og øverst til venstre vil din saldo være synlig. Du ændrer den valuta, som saldoen vises i, ved blot at klikke på Primær under saldobeløbet, så vises en liste over alle dine aktive valutalommer. Derfra kan du vælge mellem GBP, EUR og USD.