Hvorfor kan jeg ikke logge ind på min konto via hjemmesiden?

Bemærk, at du skal have oprettet en Brugerprofil på kontoen for at kunne logge på via hjemmesiden.

Hvis du imidlertid allerede har en profil, og du enten får en fejlmeddelelse eller en tom skærm, når du prøver at logge på din Revolut Business-konto via hjemmesiden, skal du følge disse enkle fejlfindingstrin:

1. Indstil din browser til inkognito eller privat tilstand, inden du logger på;
  2. Ryd din browsers cache og aktivér pop-ups;
  3. Prøv at bruge en anden browser.

Hvis ingen af ovenstående trin fungerer for dig, bedes du kontakte vores Business-supportteam ved at klikke på taleboblen.