Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad er forskellen på bruger- og medarbejderprofiler?

Kort sagt er profiltypen bruger en profil, der kan konfigureres til at administrere eller blot hjælpe med at administrere en Revolut Business-konto. Disse profiler kan have specifikke roller (ejer, administrator, observatør, regnskabsfører), der definerer, hvilke tilladelser der er tilgængelige for dem eller, med andre ord, hvilken slags handlinger disse brugere kan udføre på kontoen. Tilladelserne kan også redigeres manuelt under opsætning af profilen eller efterfølgende af kontoejeren, af en af kontoens administratorer eller af enhver anden bruger med tilladelse til at redigere og administrere andre brugeres profiler.
Brugere er de eneste profiler, der ikke blot kan logge ind på webgrænsefladen, men også se detaljer om selve kontoen i mobilappen i overensstemmelse med deres tilladelser.

Profiltypen medarbejder er kort sagt en kortholderprofil. Medarbejderprofiler oprettes i forbindelse med bestillingen af kortet. Selv kontoens brugere bliver hver især nødt til at oprette medarbejderprofiler for at kunne besidde et af vores kort. Normalt vil disse profiler dog være knyttet til deres brugerprofil.

Medarbejderprofiler, der ikke er brugere af kontoen, har deres eget sæt forudbestemte tilladelser. Disse medarbejdere vil kun være i stand til at logge ind på mobilappen, og de kan udelukkende se deres egne kortoplysninger og transaktioner.

Hver profil for en bruger og for en medarbejder, der ikke er bruger, tæller i forbindelse med dine kvote for gratis teammedlemmer. Hvis du på noget tidspunkt overskrider det tilladte antal gratis medlemmer i løbet af en af dine faktureringscyklusser, bliver du opkrævet yderligere 5 GBP i den pågældende måned, også selvom du blokerer en medarbejderprofil eller lukker ned for en bruger.

Relaterede artikler