Hvordan finder jeg ud af, at IBAN-nummeret er blevet ændret?

Vi vil gerne sikre, at denne proces går så let som muligt for dig. Du modtager en mail, der informerer dig om ændringen af IBAN-nummeret, så snart den er foretaget. Du vil også kunne se de nye detaljer på skærmen med dine kontooplysninger. I appen skal du gå til info-ikonet “i” for din konto og derefter trykke på skærmen 'Kontooplysninger', hvor du kan se dit nye IBAN-nummer.