Hvorfor beder Revolut om en driftsadresse, når jeg har angivet en registreret adresse?

Vi skal have oplysninger om både din registrerede adresse og din driftsadresse, så vi kan sikre, at firmaet er registreret og driver forretning i et af de lande, der understøttes af Revolut.

Driftsadressen er den adresse, hvor du arbejder hver dag, hvor dit hovedkontor ligger, eller hvor du har din flagskibsplacering. Det kan være et kontor, et arbejdsfællesskab, en butik, dit hjem eller et andet sted. Denne adresse må ikke være virtuel.

Den registrerede adresse er den officielle adresse, der er registreret hos de offentlige myndigheder. Den kan være forskellig fra kontorets eller arbejdsfællesskabets adresse.

Hvis din virksomhed er registreret i Storbritannien, kan vi få din registrerede adresse fra Companies House. Vi bliver dog nødt til at bede dig om et yderligere dokument, der understøtter de oplysninger, du allerede har angivet for driftsadressen.

Så snart du modtager en anmodning om oplysninger fra Revolut, skal du gøre følgende:

• Gå til siden med anmodninger i Revolut Business
  • Gennemgå hvert enkelt afsnit for at bekræfte oplysningerne
  • Når alle afsnit er gennemgået, skal du klikke på "Klik her for at indsende"
  • Markér afkrydsningsfeltet, og klik på "Afslut gennemgang"
  • Du bedes indsende de ønskede oplysninger så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke modtager de nødvendige oplysninger inden for 21 dage efter anmodningen, vil din konto muligvis blive delvist begrænset. Vores team gennemgår de indsendte oplysninger, så snart vi modtager dem.