Hvad er Revolut Connect?

Med Revolut Connect er det nemt og hurtigt at knytte din Revolut Business-konto til de værktøjer og apps, du bruger hver dag. Det svarer nogenlunde til en App Store, med den undtagelse at det opfylder virksomhedens bankbehov. Du skal bare vælge den app, du vil tilknytte, følge vejledningen, og efter et par trin er du klar til at komme i gang. Du kan snart integrere kontoplatforme, f.eks. Xero, kommunikationsapps, f.eks. Slack, og automatiseringsværktøjer, f.eks. Zapier. Læs mere her