Sådan bruger du Revolut Open API til virksomheder

Open API'en er designet til at give dig mulighed for at automatisere din virksomheds banktransaktioner. Det betyder, at du kan integrere den i Revolut Business og tilpasse den til dine specifikke behov.

Vores API er tilgængelig for alle kunder, og ejeren kan få adgang til den fra fanen "Indstillinger" for kontoen. Dokumentationen findes her.

Bemærk, at Open API kun er for Revolut Business-kunder, og der findes ikke en offentlig API for detailkonti.