Kan jeg deaktivere funktionen til udgiftsstyring for visse kort midlertidigt?

Du kan når som helst aktivere/deaktivere denne funktion for hvert enkelt kort på administratorens webgrænseflade. Du kan foretage denne justering ved at gå til fanen "Indstillinger" og vælge knappen "Kort" under "Udgifter". Her kan du se alle de kort, hvor funktionen er aktiveret/deaktiveret.

Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for det enkelte kort. På samme måde kan du deaktivere funktionen ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet. Det kan være nyttigt, hvis du bestemmer dig for at onboarde teammedlemmer gradvist, eller hvis du har virtuelle abonnementskort, som du vil behandle forskelligt.