Hvordan konfigurerer jeg udgiftsstyring?

Du skal bare klikke på "Udgifter" i hovedmenuen og derefter på "Konfigurer". Herefter skal du gennemgå et par enkle trin:

1) Beslut om du vil knytte funktionen til et regnskabsprogram som Xero, eller om du vil bruge den separat. Hvis du knytter den til Xero, importerer vi kategorier og skattesatser samt eksporterer gennemførte udgifter.

2) Vælg, hvilke kategorier der skal være synlige for dine teammedlemmer i mobilappen. Jo kortere listen over valgmuligheder er, jo lettere bliver kategoriseringen af udgifter.

3) Vælg de ønskede oplysninger. Du kan bestemme, hvilke oplysninger der kræves af andre teammedlemmer mellem kvitteringer, kategori og beskrivelse. På baggrund af dine indstillinger, minder vi teammedlemmerne om at føje de manglende oplysninger til deres udgifter.

4) Vælg, hvilke kort denne funktion skal aktiveres for. Du kan ændre dette på et senere tidspunkt. Det kan være nyttigt, hvis du bestemmer dig for at onboarde teammedlemmer gradvist, eller hvis du har virtuelle abonnementskort, som du vil behandle forskelligt.

5) Vælg den dato, du vil begynde at behandle udgifter fra. Det kan være nyttigt for dig at migrere fra en eksisterende løsning. Du vil måske begynde at behandle udgifter ved hjælp af dette værktøj på en dato i fortiden eller fremtiden.