Hvordan kan jeg eksportere udgifterne manuelt?

Du kan altid eksportere en CSV-fil, der indeholder data for alle gennemførte udgifter, ved at klikke på knappen "Eksportér" på fanen "Gennemført" for udgifter.

Du skal vælge den måned, du vil eksportere, og du har mulighed for at ekskludere udestående transaktioner. Det er kun gennemførte udgifter, der kan eksporteres, og alle tidsstempler er angivet i UTC.

Hvis du har konfigureret Xero-integration, synkroniseres udgifter med status "Gennemført" periodevist med Xero. Hvis du vil kontrollere dato og klokkeslæt for sidste synkronisering, skal du gå til fanen "Indstillinger".