Hvad bruges værktøjet til udgiftsstyring til?

Kort fortalt giver dette værktøj dig mulighed for at kategorisere, begrunde og behandle kortudgifter. Dette sker ved hjælp af flere funktioner:

1) Revolut Business-mobilapp: Dine teammedlemmer, der har et firmakort, kan let tage et billede af kvitteringen, tilføje en kategori og beskrivelse. Vi giver automatisk brugerne besked, hvis de har glemt at begrunde en udgift.

2) Revolut Business-webapp: Firmaadministratorer kan se udgifter i realtid, spore deres status og let gennemgå dem. De kan derefter acceptere eller afvise dem, og dermed udløses en refusionsanmodning.

3) Eksport: Du kan konfigurere udgiftsværktøjet, så det er fuldt integreret med Xero. Dermed kan vi importere din kontooversigt og dine skattesatser og automatisk eksportere gennemførte udgifter. Ellers kan du manuelt eksportere en CSV-fil, der indeholder alle data for de gennemførte udgifter.