Er det muligt at ændre de obligatoriske oplysninger, som medarbejderne skal angive?

Du kan når som helst beslutte, hvilke oplysninger dine medarbejdere skal angive i deres Revolut Business-app. Du kan foretage denne justering under fanen "Indstillinger" under "Udgifter".

De obligatoriske oplysninger, du kan aktivere/deaktivere, er henholdsvis "Kategori", "Kvittering" og "Beskrivelse". Hvis du vil aktivere funktionen, skal du slå til/fra-funktionen til, og hvis du vil deaktivere funktionen, skal du bare slå til/fra-funktionen fra.