Hvordan kan jeg se mine kontooplysninger?

For at få adgang til dine kontooplysninger skal du åbne menuen "Hjem" og derefter vælge "Konti". Vælg din ønskede konto, og vælg "Kontooplysninger".

I fanen "Indstillinger" kan du også aktivere eller deaktivere en valutalomme eller give den et navn, der er let for dig at huske. Du kan også oprette nye valutalommer i menuen "Konti" i en af vores 28 beholdningsvalutaer ved at vælge "Tilføj konto".

I Revolut Business-mobilappen skal du gå til menuen længst til højre (den bør vise enten initialerne for dit firmanavn eller firmaets logo, hvis du har indsat det). Her skal du vælge den ønskede konto på kontolisten. Dine oplysninger bør blive vist, med det samme du klikker på den relevante valutapocket.