Hvordan kan jeg indsætte penge på min konto?

Når din ansøgning er accepteret, og din konto er fuldt funktionsdygtig, kan du indsætte penge på din konto ved hjælp af opfyldning via bankoverførsel. Det gør du ved at gå til menuen Konti under sektionen 'Hjem' og klikke på den lyserøde knap Opfyldning midt på skærmen, hvorefter dine kontooplysninger vises. Du kan derefter bruge disse oplysninger til at foretage overførsler til din Revolut Business-konto fra en ekstern bankkonto.

Derefter kan du få adgang til alle dine kontooplysninger direkte fra menuen Konti.