Hvordan kan jeg veksle midler fra én valuta til en anden?

For at udveksle penge mellem dine konti skal du gå til 'Hjem' og klikke på knappen 'Veksling'. Herfra kan du vælge dine ønskede valutaer og beløb.

Vekselkursen fluktuerer konstant. Du modtager mængden af midler, der var i overensstemmelse med den kurs, der var gældende, i det øjeblik du låste vekslingen. Hvis du vil se valutakurserne, kan du besøge: www.investing.com.
Der føjes et tillæg på 0,4 % til enhver veksling, der overskrider din gratis godtgørelse i henhold til din plan.

Hvis du veksler valuta på hverdage (mandag til fredag UTC), får du interbankvalutakursen uden tillæg eller gebyrer på alle valutaer i henhold til vores politik om rimelig brug. Der er et par undtagelser: thailandske baht, russiske rubler og ukrainske hryvnia, hvor vi tilføjer et tillæg på 1 %.

I weekenderne (lørdag og søndag UTC) fastsætter vi kursen for at beskytte os mod udsving. Det betyder, at vi anvender tillæg på:

+0,5 % på alle større valutaer (dvs. USD, GBP, EUR, AUD, CAD, NZD, CHF, JPY, SEK, HKD, NOK, SGD, DKK, PLN og CZK) og +1 % på alle andre valutaer, herunder THB, RUB, UAH og TRY. Det betyder, at THB, RUB, UAH og TRY er behæftet med en avance på 2 % i weekenderne.

Da der konstant er udsving i interbankvalutakursen, er den kurs, som vi fastsætter i weekenden, ikke nødvendigvis den samme som den tilgængelige kurs, når markederne åbner mandag morgen.