Jeg skal bekræfte min finansieringskilde

Afhængigt af, hvordan dit firma genererer penge, kan det være nødvendigt, at du uploader følgende dokumenter for at bekræfte din finansieringskilde;

• Dine eksterne bankkontoudtog – du skal sørge for, at din primære indkomst er synlig for os;
  • Fakturaer, der er udstedt til dine nøglekunder;
  • Finansierings-/abonnementsaftale;
  • Købsaftale/kontrakter;
  • Låneaftaler;
  • Udtog fra indløser, f.eks. Stripe eller PayPal.

Hvis du forventer store overførsler til din konto, anbefaler vi, at du indsender dine finansieringskilder nogle dage i forvejen.

Bemærk, at vi ikke kan acceptere eller anerkende aktivitet på din firmakonto, der er relateret til dit personlige forbrug. Vi anbefaler, at du konfigurerer en personlige Revolut-konto til dine private udgifter.

Nyttigt tip

Bemærk også, at vi muligvis kontakter dig for at få klarlagt anden aktivitet på din konto ud over din finansieringskilde.

Du kan få flere oplysninger her:

Hvad er et tjek af "finansieringskilde", og hvordan påvirker det mig?
Hvidvask – Hvad er det, og hvorfor komme det os ved?