Sådan låser du et kort

Som kontoadministrator kan du når som helst spærre eller ophæve spærring for et kort med øjeblikkelig virkning. Hvis et kort er spærret, kan der ikke foretages betalinger, hvilket i bund og grund betyder, at kortet midlertidigt gøres inaktivt.

På internettet kan du gøre dette ved at gå til sektionen ‘Kort’, vælge det kort, som du vil spærre, gå ind under kortets indstillinger og klikke på ‘Spær’. Du kan når som helst følge samme fremgangsmåde for at ophæve spærringen. I mobilappen går du til sektionen ‘Kort’, vælger kortet og vælger derefter “Spær kort”. Ophævelse af spærringen gøres på samme måde.