Mit kort er kompromitteret

Nogle gange svarer det forhandlernavn, der vises i din transaktionshistorik, ikke til brandets reelle navn, da vi viser virksomhedens registrerede navn. Du bedes dobbelttjekke dette først med en hurtig Google-søgning. Hvis en ven, et familiemedlem eller en kollega har adgang til dit kort, bedes du kontrollere igen, at de ikke har foretaget denne betaling.

Hvis du har foretaget en betaling med en salgsterminal, som er offline, f.eks. på et fly eller en tankstation, kan der gå nogle dage eller endda nogle uger, før transaktionerne vises på dit udtog.

Hvis du er sikker på, at dit kort er blevet kompromitteret, bedes du spærre kortet øjeblikkeligt via Revolut-kontoen under fanen 'Kort'. Klik på det relevante kort, åbn fanen 'Indstillinger', og aktivér funktionen for at spærre kortet. I mobilappen skal du blot trykke på kortet og derefter på 'Spær kort'. Du kan derefter kontakte vores support-team for at indberette hændelsen og anmode om en tilbageførsel.