Mit fysiske kort virker ikke

Kontrollér, at du har aktiveret dit nye firmakort. Når du modtager dit nye firmakort, skal det aktiveres. Kontrollér, om du har modtaget en mail fra os med linket "Aktivér kort". Du kan også gå ind på fanen "Kort", klikke på det kort, som du vil aktivere, og derefter "Kortindstillinger" og "Gensend aktiveringslinket". Endelig kan du aktivere kortet ved bare at klikke på "Aktivér kort" i Revolut Business-appen.

De mest almindelige årsager til afviste betalinger er ikke nok penge, forkert indtastning af kortoplysninger (PIN-kode, udløbsdato eller CVV), overskridelse af den månedlige forbrugsgrænse for dit kort eller deaktivering af visse typer transaktioner i sikkerhedsindstillingerne for kortet.

Den fejl, der er opstået i forbindelse med kortbetalingen, skulle gerne fremgå af din transaktionsliste. Gå ind på fanen "Kort", klik på det relevante kort, og kontrollér de indstillinger, som du har valgt. Hvis du ikke har adgang, skal du tale med din kontoadministrator.