Jeg har opbrugt alle mine PIN-kodeforsøg

Hvis du tre gange indtaster en forkert PIN-kode til dit kort, spærrer vi midlertidigt kortet som en sikkerhedsforanstaltning. Du kan annullere spærringen i mobilappen ved at trykke på kortet og derefter "Frigiv PIN/CVC".

Hvis du har glemt din PIN-kode, kan du sende dig selv en påmindelse via SMS eller e-mail på fanen "Kort". Tryk på dit kort, åbn fanen Indstillinger, og send dig selv en påmindelse.