Sådan finder du pinkoden til dit kort

Du bliver bedt om at definere den i løbet af logonprocessen.

Hvis du skal finde den på et senere tidspunkt, skal du logge på Revolut Business, gå til fanen "Kort" og vælge det kort, du vil hente pinkoden for. Klik på "Indstillinger", og send en påmindelse om pinkoden via mail eller SMS. Du kan også kontakte vores kundeservice for at få hjælp.

Hvis du angiver den forkerte pinkode til dit Revolut business-kort tre gange, låses din pinkode sikkerhedsmæssige hensyn. Du kan få pinkoden til dit Revolut Business-kort ved at kontakte os via webbaseret chatsupport, så vi kan nulstille den for dig.