Sådan bestiller du et nyt fysisk kort

Du kan bestille et fysisk kort ved at logge på din Revolut Business-konto.
Når du logger på, skal du gå til fanen Kort, vælge indstillingen Tilføj nyt kort og tilføje navn og mailadresse på den nye kortholder.
Vedkommende modtager en mail med et link til bestilling af et nyt Revolut-firmakort. Hvert kort er knyttet til mindst én konto, hvilket betyder, at pengene trækkes direkte fra denne konto, når kortet bruges.