Sådan aktiverer du dit kort

Når du modtager dit nye firmakort, skal du blot aktivere det. Kontroller, om du har modtaget en mail fra os med linket "Aktiver dit kort".

I Revolut Business-appen kan du nøjes med at klikke på knappen "Aktiver kort" på kortskærmen.

På webversionen kan du også klikke på fanen 'Kort', klikke på det kort, som du vil aktivere, og derefter på 'Kortindstillinger' og 'Gensend aktiveringslinket'.

Bemærk, at hvis du vælger at få et kort leveret til et europæisk land, så er det nødvendigt at aktivere det endeligt ved at lave en chip- og PIN-transaktion eller en PIN-betaling via Apple Pay eller Google Pay.

Hvis du har valgt en leveringsadresse i USA, Singapore eller Japan, skal kortet aktiveres endeligt ved at indsætte din PAN på din Revolut Business-app.