Hvordan kan jeg oprette min egen implementering af betalingsgateway?

Hvis du vil acceptere betalinger på et websted, der ikke har et dedikeret plug-in tilgængelig, eller du bare ønsker at skabe en speciel oplevelse, kan du oprette din egen implementering af vores betalingsgateway.

Hvis du vil gøre det, har vi detaljerede vejledninger, der forklarer dig, hvordan du bruger Forhandler-API'en og vores Revolut-udtjekningswidget til at skabe en brugerdefineret betalingsoplevelse til dine kunder.