Hvad er en API-nøgle, og hvor finder jeg den?

En API-nøgle er en streng bestående af tegn, der bruges til at sørge for, at forhandleren opretter ordrer og modtager betaling fra kunderne samt andre handlinger.

API-nøglen er unik for hver enkelt forhandler og kan ses på din Revolut Business-webportal.

Sådan finder du din API-nøgle:

• Log på din Revolut Business-portal.
  • I menuen i sidepanelet til venstre skal du klikke på "Forhandler" og derefter klikke på fanen "API" på siden.
  • Du finder API-nøglen i sektionen "API-nøgle for produkt".
  • Husk på, at hvis det er første gang, du bruger denne API-nøgle, skal du generere den. Du skal bare klikke på knappen "Generér", så klarer vi resten.