Hvad betyder det, hvis en betaling har status som "ikke-registreret" på forhandlerportalen?

Når en betaling er godkendt, skal den registreres inden for syv dage, så pengene kan flyttes fra kortholderens bankkonto til forhandlerens bankkonto. Du kan generelt konfigurere enten automatisk eller manuel registrering af kundernes penge i API-konfigurationen.

Vi anbefaler, at du vælger automatisk registrering, medmindre du kun vil registrere pengene, når varen afsendes, eller tjenesten skal ydes. Hvis du vælger at registrere pengene manuelt, kan du klikke på en bestemt betaling på transaktionslisten for derefter at få vist muligheden for enten at registrere eller annullere den. Hvis du ikke registrerer betalingen inden for syv dage fra modtagelsesøjeblikket, tilbageføres den automatisk.