Hvordan kan jeg tillade, at mit teammedlem får adgang til fanen "Forhandler" i Revolut Business?

Gå til fanen "Team" i menuen "Hjem", vælg en brugerprofil, klik på fanen "Rolle" for denne bruger, rul ned, til du kan se sektionen "Forhandlerkonto", og juster brugerens adgangstilladelser til forhandlerkonti.
Dit teammedlem kan se fanen "Forhandler" på firmakontoen, hvis tilladelsen "Adgang til forhandlerkonto" er aktiveret.