Hvordan ansøger jeg om en forhandlerkonto?

Du skal først logge på din Revolut Business-konto og gå til menuen "Forhandler" i venstre side. Klik på knappen "Opret forhandlerkonto". Herfra kan du påbegynde din ansøgning om en forhandlerkonto.

I ansøgningsformularen bliver du bedt om at angive informationer om dit firma, kontaktoplysninger, størrelser på og lande for dine forretningsaktiviteter, det websted, hvor du vil integrere vores forhandlernøgle-API, samt oplysninger om tidligere forhandlerkonto (hvis relevant).

Når du indsender ansøgningen, gennemgås den af Revolut Business-teamet, som giver dig besked om resultatet.