Hvad er en linket firmakonto?

En tilknyttet firmakonto er en Revolut Business-konto, som er knyttet til din forhandlerkonto.

Hvis du har konfigureret automatiske hævninger mellem en tilknyttet Revolut Business-konto og en forhandlerkonto, overføres de tilgængelige midler automatisk til den tilknyttede konto sidst på dagen hver dag. Hvis saldoen på din forhandlerkonto er for lav, bruges den tilknyttede firmakonto også til refusioner, tilbagebetalinger og gebyrer.

Du kan vælge en tilknyttet firmakonto, der er associeret med forhandlerkontoen, ved at klikke på menuen "Indstillinger" for en bestemt forhandlerkonto.