Как можем да ви помогнем?

Какво ще се случи, ако си променя мнението за даден разход?

Когато приемете или маркирате даден разход като възстановен, той се премества в раздела „Завършени“ и не е възможно да го редактирате отново.
Въпреки това можете да щракнете върху бутона „Отмяна на решение“ (достъпен от страничното меню, когато щракнете върху даден разход от раздела „Завършени“). Това действие ще премести разхода обратно в раздела „Предстоящи“ и отново ще го направи редактируем. След това можете да го приемете или отхвърлите отново. Ако разходът е експортиран в Xero преди това, ние ще актуализираме данните, за да избегнем дублиране.

Свързани статии