Как можем да ви помогнем?

Как прекъсвам връзката с интеграцията с QuickBooks?

Във вашия акаунт в Revolut Business изберете елемента на менюто „Свързване“, след което изберете интеграцията с QuickBooks. Ако искате напълно да прекъснете връзката с интеграцията с Quickbooks, просто щракнете върху бутона „Дезактивиране на всички“.
Като алтернатива може да щракнете върху „Достъп до акаунт“, ще видите падащ списък с всички разрешения, които има QuickBooks. Може да прегледате всяко от тях и да дезактивирате достъпа до него.

Свързани статии